Kamagra Zselé/Gél/Jelly

Kamagra Zselé Gél Jelly

Az Ajanta Pharma gyártó cég kiemelt terméke. A módosított sildenafil hatóanyagot zselés anyagban oldották fel, ezzel megváltoztatva a felszívódás kiemelt helyét, és hasznosulásának idejét.

Kamagra zselé használata:
Más néven Kamagra oral jelly egy szájban a nyelvek alatti nyálkahártyában szívódik fel a leghatásosabban és leggyorsabban. Használata egyszerű, a tasakot feltépve meg kell enni, vagy üdítőben feloldva meg kell inni. A jobb választás a tasak zselét a szájba belenyomni, és a nyelv alatt tartva 10-20 másodpercig lenyelni. Ilyenkor jobb lesz a felszívódása a zselének, mivel a gyomorból ez a fajta módosított hatóanyag sokkal nehezebben hasznosul.

Árak:
Ebből a potencianövelő szerből nagyon sok hamisítvány létezik világszerte. Mivel a Kamagrák közül a zselé a legelterjedtebb, így ebből van a legtöbb hamisítvány! A reális ár nagyságrendileg 1.500-1.700 Ft közé tehető, de ami már semmiképpen sem lehet eredeti az előállítási, és szállítási költségből kalkulálva, az a 500-550ft/tasak ár. Az ennél olcsóbb párszáz forintosak 99%-os valószínűséggel hamisak, mivel a gyártó cég sem állítja ilyen olcsón elő. Mielőtt ezt a potencianövelőt vásárolnánk, vagy rendelnénk, mindenképpen tájékozódjunk az emberek által írt blogokban, illetve fórumokban, ahol megosztják a tapasztalataikat a vásárló közönség.

Kamagra Zselé Gél Jelly

Adagolása:
Mivel tasakonként van, így a legkevesebb mennyiség 100 mg, tehát egy tasak tartalma. Ez nem is baj, mivel a tasakra rá is van írva, hogy „single dose”- egyetlen adag (ajánlásunk szerint 100kg testsúly felett, alatta fél tasaka is elegendő szokott lenni!) Felszívódása sokkal rosszabb a tablettáknál, így mindenképpen kell belőle a 100mg. Viszont kiérdemelte a leggyorsabb felszívódású potencianövelőnek járó díjat a Kamagra Zselé.

Kamagra zselé receptköteles itthon?
Nincs olyan olyan ország, ahol receptköteles lenne. Szerintünk ezért ennyire keresett az összes kontinensen a Kamagra zselé, mivel sehol sem kötik receptkötelességhez a vásárlását. Mivel a Pfizer cég a szildenafil tartalmú potencianövelő gyógyszereknél védjegy oltalmat élvez a szabadalmi védettség miatt, így pár évig még nem fogják Magyarországon törzskönyvezni a Kamagra zselé 100 mg-ot.

Kamagra Zselé eladó:
Kamagra zselé eladó a legjobb patikai ellenőrzött minőségben. Mi nem hamisítványokat forgalmazunk, így cégünk pénzvisszafizetési garanciát vállal a termékeire. Kamagra zselé eladó 7 darabos a doboz mindkét oldalán leragasztott Ajanta hologrammal. Az eladó Kamagra zselé az FDA által minőséghitelesített védjegyeit tartalmazza. Weboldalunkon Kamagra zselé eladó eredeti a legolcsóbb árakon, az egész interneten. Diszkrét postai szállítással országszerte 1-3 nap alatt, Budapesten személyesen akár 1-2 óra alatt átvehető.